blank

Bajmočani na „Sloga kupu 2023” u Čonoplji

Proteklog vikenda fudbalski klub Sloga iz Čonoplje bila je domaćin turnira u malom fudbalu za mlađe kategorije pod nazivom „Sloga kup 2023”. Mladi fudbaleri Radničkog iz Bajmoka rođeni 2015. godine pod trenerskom palicom Stefana Vukelića nisu uspeli da prođu grupu ali su pokazalida poseduju potencijal.

blank
Foto: FK Radnički

Promoter ovogodišnjeg Kupa bio je rođeni čonopljanac, proslavljeni fudbaler Miloš Kosanović fudbaler Al jazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Učešće na istom uzele su najmlađe kategorije fudbalera, pa su se igrale utakmice u kategorijama fudbalera rođenih 2012. i 2014. godine, kao i generacija 2013. i 2015. godišta.

Nakon uspešnog prijateljskog turnica na Paliću, odakle su se mladi fudbaleri Radničkog vratili sa medaljom i osvojenim drugim mestom, proteklog vikenda takođe su učestvovali na prijateljskom turniru u Čonoplji.

Nažalost, nisu uspeli da prođu grupnu fazu i plasiraju se u završni deo turnira, ali su svojom igrom i disciplinom pokazali veliki napredak koji su stekli vrednim treniranjem u proteklom periodu.

„Ono što je najbitnije i što se i ostvarilo, je da su se deca vratila sa osmehom na licima. Srećni smo i ponosni što će naši najmlađi članovi kluba sve češće u narednom periodu imati priliku da učestvuju u ovakvom vidu takmičenja”, rekao je trener Stefan Vukelić.

Jedan od gostiju iznenađenja na ovogodišnjem turniru bio je naš bivši reprezentativac, Milan Lane Jovanović, koji je svojim prisustvom uveličao takmičenje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.