blank

Crvena Zvezda prejaka za Spartak

Fudbaleri Spartaka ugostili su lidera na tabeli Mozzart bet Super lige ekipu Crvene zvezde. Slavili su gosti iz Beograda rezultatom 4:1 (2:1). 

blank
Foto: FK Spartak

Dali su sve od sebe Subotičani, ali nisu uspeli da osvoje bodove koji su im preko potrebni.

Strelci: Bukari 6., Katai 23. i 82., Kangva 55. minut za Crvenu Zvezdu, Šimura 8. minut za Spartak.

Spartak: Dubljanić, Ado, Bogićević, Dunđerski, Hrstić, Ostojić, Šimura, Srećković, Todoroski, Tošeski, Vitorović. Igrali su još: Đurasović A., Đurasović A.M., Tumbasović, Bureković.

Crvena Zvezda: Borjan, Vigo, Eraković, Dragović, Rodić, Kangva, Mijailović, Katai, Prutsev, Bukari, Rakonjac. Igrali su još: Ivanić, Leković, Mitrović, Mituljikić, Nikolić.

Crvena Zvezda je pokazala da je najbolji tim u Super ligi i nije ništa prepustila slučaju u današnjem susretu. Od prvog do poslednjeg minuta imali su potpunu terensku inicijativu i kontrolisali meč.

Poveli su Beograđani u 6. minutu kada je Katai odlično uposlio Bukarija koji je pobegao svojim čuvarima i zaobišao istrčalog Dubljanića za 1:0. Na izjednačenje se nije dugo čekalo, u 8. minutu Srećković je izveo korner, a Šimura je odlično skočio i savladao Borjana.

Crvena Zvezda ponovo dolazi do prednosti u 23. minutu. Dragović je pogodio prečku nakon udarca iz ugla, lopta je Dunđerskog pogodila u ruku, a sudija Nikolić je pokazao na belu tačku. Katai je bio siguran egzekutor za 2:1.

Do kraja poluvremena Katai je imao još jednu priliku kada je posle kornera dobro reagovao na prvoj stativi i loptu poslao u duži ugao gde je Dunđerski izbio sa gol linije.

U drugom poluvremenu Crvena Zvezda je nastavila sa inicijativom i većim posedom lopte. U 55. minutu Kangva povisuje na 3:1 prelepim golom sa 25 metara. Nakon par minuta Bukari je izašao sam na Dubljanića, ali je šutirao pravo u golmana Subotičana.

U 82. minutu Katai je postigao svoj drugi pogodak kada je fantastično šutirao iz slobodnog udarca iskosa sa leve strane. U poslednjim trenucima meča, Šimura je postigao pogodak, ali je ipak poništen zbog ofsajda.

Spartaku do kraja prvenstva predstoji grčevita borba za opstanak koja neće biti ni malo laka.

Šef stručnog štaba Milan Milanović izjavio je nakon meča da nema predaje za njegove izabranike i da veruje u tim.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.