blank

Danas u Subotici do dvadeset i pet stepeni, mogući pljuskovi

blank

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, danas su u Subotici mogući pljuskovi, a najviša dnevna temperatura ići će do 25 stepeni Celzijusovih. Najniža dnevna iznosiće 13 stepeni. U subotu će biti promenljivo oblačno, uz najvišu dnevnu temperaturu do 26 stepeni.

Zadržava se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hronično obolelih. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu glavobolјe i umora. Preporučuje se boravak na otvorenom, uz adekvatno odevanje i umerenu fizičku aktivnost.

U subotu će očekivane biometeorološke prilike biti povolјne za većinu hronično obolelih. Osobama sa kardiovaskularnim obolјenjima se savetuje izvestan oprez. Od meteoropatskih reakcija mogu biti prisutne glavobolјa i umor. Savetuje se i boravak na otvorenom, uz adekvatno odevanje i umerenu fizičku aktivnost.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.