blank

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka poraženi od „Fenjeraša” Vojvodine

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka nisu uspeli da upišu bodove na gostovanju u Bačkom Gradištu protiv Vojvodine. Poraženi su rezultatom 2:0 (0:0) i tako dali šanse Vojvodini u borbi za opstanak.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelac: Ilija Erdeljan 69. i 80. minutu za Vojvodinu.

Vojvodina: Slijepčević, Kiš, Efendić, Kovačević, Pelengić, Bošnjak, Erdeljan, Ćirić, Ilić, Bubanja, Prodanov. Rezerve: Kozarski, Novaković M., Dražić, Jović, Novaković V., Savkov, Stefanov.

Radnički: Glišić, Maravić Z., Tosnberger D., Kujundžić, Stojanović, Babić S., Ljubojčić, Miletić, Šimić, Vukelić, Vujić.
Rezerve: Merković, Babić D., Đurić, Mitić, Milić, Maravić U., Tosnberger F.

Dobro je Radnički ušao u meč i kontrolisao stvari na terenu, te imao nekoliko prilika za postizanje pogotka. Nizale su se prilike Radničkog, ali je stigla kazna u 69. minutu kada je posle slobodnog udarca Vojvodine odlično reagovao Erdeljan i doveo domaćine u vođstvo.

Krenuo je Radnički ofanzivnije na gol Vojvodine, ali su se domaćini grčevito branili, jer im je svaki bod preko potreban u borbi za opstanak.

Igrao se 80. minut kada je Erdeljan oboren u šesnaestercu Radničkog, sudija je pokazao na belu tačku, a visoki napadač domaćina preuzeo je odgovornost i postavio konačan rezultat.

Tabela Vojvođanske lige grupa Sever:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Danas sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 26 stepena Celzijusa. Usled očekivane biometeorološke situacije izvesna opreznost

Detaljnije »
blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.