blank

Imenovani predsednik i članovi Žalbene komisije

blank

Na 46. sednici Gradskog veća, održanoj u petak, doneti su Pravilnik o sufinansiranju mera energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Subotica, kao i Rešenje o imenovanju predsednika i članova Žalbene komisije.

Pravilnikom se utvrđuju finansijski podsticaji za realizaciju Odluke o finansijskoj podršci radi unapređenja energetske efikasnosti stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Subotice, uređuje se način njihove realizacije, uslovi za raspodelu odnosno dodelu podsticajnih sredstava obezbeđenih iz budžeta Republike Srbije i sredstava obezbeđenih iz budžeta Grada, kao i način i uslovi prijave, kriterijumi za selekciju i slično.

Kako je navedeno u pravilniku, mere energetske efikasnosti odnose se na zamene spoljnih prozora i vrata, postavljanje termičke izolacije zidova, ugradnje solarnih panela, i drugog.

Takođe, diplomirana pravnica Jovana Jokanović imenovana je za predsednika Žalbene komisije. Za članove ovog tela imenovani su diplomirani pravnici Zoran Prćić i Brigita Čonka, diplomirani ekonomista Dubravka Rodić i diplomirani politikolog Jasmina Stevanović.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.