blank

Izbor za vilu vina i vilenjaka na Paliću (VIDEO)

YouTube video

Topao oktobarski dan, iznad svakog očekivanja – letnji – na obalama palićkog jezera doneo je još jednu neočekivanu manifestaciju, “Izbor vile i vilenjaka” koju je u organizaciji „Ljiljan“ iz Ljutova, upriličila nadaleko poznata žena, novinarka, humanitarka, Ankica Utornik Orčić, neko ko se u poslednjoj deceniji okitio mnogim priznanjima – Žena godine, Diva godine, Beogradski pobednik.

Njen rad prepoznat je u krugovima koji čine sve da pomognu onima kojima je pomoć neophodna, a kad je u pitanju humanitarni rad, Ankica nesebično pomaže gde može.

blank
Foto: Subotičke.rs

Ovoga puta je izbor za “Vilu vina i vilenjaka” organizovan u Vila Lujzi, a haljine koje su devojke nosile, između ostalih i naše poznate kreatorke Marije Šabić, bile su samo modni dodatak koji je istakao lepotu takmičarki. Neka unutrašnja potreba da se ide napred, pomeraju granice, i pored teškoća, Ankicu gura neka sila da ostavi trag u društvu, životu pa je organizator jedne ovakve promocije.

U Tursku će, kao Vila vina ići Katarina Mlinarić, dok će Marija Anišić iz Novog Sada svoju lepotu prezetovati u Italiji, a vilenjaci, odnosno male vile su Nikolina Čolić i Teodora Despot.

Uz muziku, vino i gracioznost i lepotu takmičarki, jedan sunčan dan na Paliću pretvorio se u izuzetan. Pesak, sunce, vino začin su koji je Ankica Orčić Utornik prepoznala i pretvorila u svojevrsnu prezentaciju ovih krajeva i specifičnih proizvoda sa ovog podneblja.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.