blank

Kik boks: „Top Fighter” odličan u Rumi!

Takmičari Kik Boks Kluba “Top Fighter”, kadet Aleksandar Tot, stariji juniori Nikola Lončar i Milica Despotović i senior Bojan Prćić nastupali su proteklog vikenda na Prvenstvu Srbije u kik boksu, disciplina low kick koje se održalo u Rumi. Učešće je uzelo 58 klubova sa oko 200 takmičara.

blank
Foto: Top fighter

Aleksandar Tot (-45 kg) je u polufinalu pobedio takmičara iz Vranja, da bi u finalu izgubio od iskusnijeg borca iz Zrenjanina i tako osvojio srebrnu medalju.

Milica Despotović (-52) je u finalu imala neizvesan meč, da bi na samom kraju meča takmičarka iz Rume preokrenula meč i pobedila tesno 2:1, te se morala zadovoljiti srebrnom medaljom.

Bojan Prćić (+91kg) je osvojio srebrnu medalju, u finalu je izgubio na poene od takmičara iz Temerina, pauza od dve godine je učinila svoje, ali je Bojan odradio dobar meč. I Nikola Lončar (-75 kg) je predajom u finalu od borca iz Novog Sada osvojio zlatnu medalju.

Ovo je bilo poslednje prvenstvo države za ovu godinu. Na četiri državna prvenstva Subotičani su osvojili ukupno 11 medalja. Nikola Lončar je nakon osvojena 4 zlata u 4 discipline zasluženo dobio poziv za reprezentaciju, i predstavljaće naš grad i zemlju na evropskom prvenstvu u Turskoj koje se održava krajem avgusta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.