blank

Miloš Pantović doneo tri boda TSC-u

TSC se revanširao Vojvodini za poraz u poslednjem kolu preliminarne faze šampionata. Bačkotopolčani su brzo poveli 2:0, Novosađani su u nastavku izjednačili, da bi Miloš Pantović drugim golom u 76. minutu doneo tri boda TSC-u.

blank
Foto: FK TSC

“Učvrstili smo se ovom pobedom na trećem mestu. Nije nas demoralisalo izjednačenje gostiju. Bili smo disciplinovani i pametni, još jednom sam zatresao mrežu i ostvarili smo pobedu”, rekao je za Sportski žurnal junak tima Žarka Lazetića.

Sjajno igra bivši ofanzivac Voždovca u TSC-u, deset puta je zatresao mrežu ove sezone, ima i sedam asistencija.

“Srećan sam zbog ličnog učinka, gol za pobedu mi je najdraži u karijeri. Najvažnije je ipak, da smo obradovali navijače. Cela ekipa je bila na visini zadatka u uvodnoj fazi meča, pa i drugom poluvremenu. Stručni štab ima poverenje u mene i uvek činim sve da na terenu opravdam očekivanja.

Nisam pogrešio kad sam došao u TSC, jer ovakve uslove nema niko u Srbiji. Atmosfera je odlična, klub je izvrsno organizovan. Blizu smo još jednog izlaska u Evropu”, naglasio je Miloš Pantović.

Izvor: Sportski žurnal

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.