blank

Na Horgošu zaplenjeni kokain i amfetamin sakriveni u kutiji čipsa

blank

Kriminalistička policija zaplenila je više od 1,7 kilograma različitih narkotika u dve odvojene akcije, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Uhapšene su tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Na graničnom prelazu Horgoš, prilikom kontrole osumnjičenog I. H. (21), pronađeno je tri kutije čipsa sa 500 grama kokaina i 200 grama amfetamina.

U drugoj akciji, u Beogradu, uhapšena je S. N. (32) zbog posedovanja veće količine kokaina, amfetamina, opojne droge MDMA i marihuane. Pri pretresu stana pronađene su i smese za uvećanje količine narkotika i dve elektronske vagice za precizno merenje, te osumnjičeni O. P. (29) koji neprijavljeno boravi u stanu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.

Foto: MUP

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.