blank

Obijene prostorije Udruženja “ZaJedno” (VIDEO)

YouTube video

U radnim prostorijama Udruženja za podršku osobama sa smetnjama u razvoju “ZaJedno” na Kelebiji, korisnici koji tamo dolaze na radnu terapiju, zatekli su obijena vrata i pokradene elektormotore mašina za proizvodnju peleta i briketa, kompresor, kolica, vagu i alat.

Ovim vandalizmom i krađom korisnicima ovom udruženju onemogućeno je da nastavi rad, koji im je radna terapija. Proizvodnja peleta se nije obavljala radi sticanja profita prvenstveno, već isključivo kako bi osobe sa smetnjama u razvoju ovog udruženja, koje nemaju mogućnost zapošljavanja, bile radno angažovane i svoj život učinile kvalitetnijim u zajedničkim aktivnostima, druženjima, u prostorijama koje je obezbedio Grad.

blank
Foto: Subotičke.rs

Pozvana je policija koja je veoma brzo izašla i obavila uviđaj. Kako je vrednost ukradenih stvari velika, policija će podneti krivičnu prijavu protiv nepoznatih počinilaca.

Mašine kojima se prave pelet i briketi prikupljani su godinama, od 2014-te, posredstvom humanitarnih akcija, donacija različitih fondacija i bez osnovnih sredstava za rad ovom udruženju naneta je velika materijalna šteta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

One response to “Obijene prostorije Udruženja “ZaJedno” (VIDEO)”

  1. Neka se srame oni koji su ovo nedelo počinili, takođe neka se o savesti upitaju i oni mediji koji ovu vest nisu hteli ili smeli da objave. Ova omladina će opet imati svoje daće Bog, ali lopovi će kad tad biti pronađeni. Subotičke Hvala Vam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.