blank

Od četvrtka počinje sa radom sistem potapajućih stubova u pešačkoj zoni

blank

Služba za energetiku i saobraćaj Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj saopštila je da će u četvrtak 15. aprila početi sa radom sistem potapajućih stubova u pešačkoj zoni, koji je postavljen na ulazu iz Štrosmajerove ulice ka svečanom ulazu u Gradsku većnicu i na ulazu na Korzo iz Ulice Đure Đakovića.

„Na osnovu Odluke o pešačkim zonama i vođenju teretnog saobraćaja kroz naseljena mesta na teritoriji Grada Subotice (Službeni list Grada Subotice broj 37/17 od 28.12.2017. godine) u pešačkoj zoni zabranjen je saobraćaj svim vrstima vozila. Izuzetno, nadležni organ za poslove saobraćaja Gradske uprave Grada Subotice može da odobri prolaz i zaustavljanje vlasnicima, odnosno korisnicima motornih vozila u pešačkoj zoni”, navedeno je u saopštenju.

Kako je navedeno u saopštenju, vozilima kojima je dozvoljen pristup, ulazak će biti omogućen isključivo u prepodnevnim časovima, od 6 do 10 časova, a za automatsko spuštanje potapajućeg stuba potrebno je vozilom prići ispred stubića i sačekati do deset sekundi, kako bi se uključilo zeleno signalizaciono svetlo.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.