blank

Odbojkaši Spartaka savladali Ribnicu za polufinale!

Odbojkaši Spartaka su na svom terenu savladali ekipu Ribnice rezultatom 3:0 (25:17, 25:23, 25:19) u okviru revanš meča četvrtfinala plej-ofa Super lige.

blank
Foto: Subotičke.rs

Spartak: Milović, Mašulović 11, Jungić, Tomčić, Peić, Lečić 4, Vulikić 5, Suvacki, Khan 17, Dulić, Lončarević, Pavlović 10, Omar 5, Tumbas.

Ribnica: Seizović, Stefanović 9, Todorović 4, Bićanin, Mijajlović, Milovanović, Krsteski, Miljković, Milosavljević, Gajović 5, Bojović 13, Maričić, Živanović, Ražnatović 7.

Odbojkaši Spartaka plasirali su se u polufinale plej-ofa Super lige nakon što su u dvomeču udedljivo savladali ekipu Ribnice iz Kraljeva.

Spartak je prvi set dobro otvorio i napravi prednost koja je pred kraj seta bila i šest poena. Istakli su se Omar i Mašulović za 1:0.

Drugi set doneo je malo neizvesnosti. U rezultatskoj klackalici otrgli su Golubovi i poveli sa 11:8. Kraj seta doneo je neizvesnost kod rezultata 23:22. Zatim je Spartak preko odličnog Kana došao do set lopte. Loše serviraju gosti i na semaforu stoji 2:0.

Gosti su bolje ušli u treći set i poveli 7:5, ali se Spartak brzo vraća i izjednačuje. Ubacili su u veću brzinu Subotičani i poveli 16:12.

Nisu imali gosti rešenje za raspoložene Subotičane koji brzo stižu na 23:17. Zatim je Spartak imao dve meč lopte, Kan koristi drugu i dovodi Spartak u polufinale.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

SUBAK savladao Kikinđane

Subotička basket akademija SUBAK savladala je kao domaćin u okviru 6. kola plej-ofa Druge muške regionalne lige ekipu Velike Kikinde rezultatom 78:58 (12:9, 14:16, 29:20,

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.