blank

Počela revakcinacija u Subotici

blank

U Subotici je počela masovna revakcinacija vakcinom kineskog proizvođača „Sinofarm‟. Drugu dozu vakcine protiv virusa korona dobili su oni koji su prvu dozu primili pre tri nedelje.

Nadležni su za RTV Panon rekli da u Subotici i dalje čekaju novu isporuke kineske vakcine, ali će uskoro dobiti i manju količinu Fajzerove vakcine.

Kako je navedeno, Subotičani neprekidno pristižu na revakcinaciju. S obzirom na to da je masovna imunizacija započela sa najstarijima, i za revakcinaciju su oni prvi na redu.

Ivanka Beoković, direktorka Doma zdravlja Subotica zamolila je one koji nisu dobili termin za revakcinaciju da se 21 dan nakon primanja prve doze jave na mesto gde su primili prvu dozu, i da donesu potvrdu o tome. Ona je dodala da će revakcinacija na punktu u Kumičićevoj biti moguća od subote.

Ona je ovom prilikom izjavila da je danas vakcinisano 239 Subotičana, da će sutra drugu dozu dobiti više od 500 osoba, a prekosutra 600 i zamolila sugrađane da se javljaju u što većem broju.

RTV Panon

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.