blank

Podela bodova u Novom Žedniku! (FOTO)

Derbi meč 11. kola Vojvođanske lige grupa Sever igrao se u Novom Žedniku između domaćeg Preporoda i Radničkog iz Bajmoka. Meč je obeležila uglavnom igra na sredini terena bez mnogo šansi, pa je rezultat 0:0 (0:0) najrealniji ishod komšijskog derbija.

blank
Foto: Subotičke.rs

Preporod: Vuković, Gnjatović, Čakić, Stanić, Brzulović, Čabrilo, Feješ, Kopunović, Oblaković, Babić, Kovač. Igrali su još: Sloboda, Šašić, Kopanja.

Radnički: Lebović S., D. Tosnberger, F. Tosnberger, Marinković, L. Lebović, Babić, Ljubojčić, Šimić, Vukelić, Kolak, Stojanović. Igrali su još: Milić, Maravić.

S obzirom da je Bajmočanima uvek bilo teško gostovanje u Novom Žedniku, ovim bodom Radnički može biti zadovoljan. U prvom delu dmaćini su zapretili preko Kopunovića, dok je kod gostiju Marinković dobro šutirao iz slobodnog udarca, ali je Vuković bio na mestu.

blank
Foto: Subotičke.rs

U nastavku zaigralo se žustrije, ali su mreže ostale mirne. Pretio je domaćin preko Kopanje i Oblakovića, dok je kod Radničkog Orčić u nekoliko navrata napravio problem domaćoj odbrani.

U narednom kolu Preporod putuje u Zmajevo na okršaj sa Obilićem, dok Bajmočani na svom terenu dočekuju poslednje plasiranu ekipu na tabeli, ekipu Mladost iz Turije.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.