blank

Pokrajina opredelila dvadeset miliona dinara za uređenje atarskih puteva oko Subotice

blank

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić danas je potpisao ugovor o subvenciji za izgradnju atarskih puteva, vredan dvadeset miliona dinara, nakon što je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio predstavnicima lokalnih samouprava u Vojvodini ugovore za sufinansiranje projekata u oblastima poljoprivrede, vodoprivrede i lokalnog razvoja.

„Budžetom Grada Subotice za 2021. godinu predviđeno je 40 miliona dinara sa PDV-om za uređenje atarskih puteva. Sa ovim, značajnim, sredstvima dobijenim od Pokrajine za uređenje atarskih puteva obezbeđeno je ukupno 60 miliona dinara. To praktično znači da ćemo urediti oko 15.750 metara atarskih puteva”, navedeno je u saopštenju Kabineta gradonačelnika.

blank

Prema rečima gradonačelnika, uređenje atarskih puteva predviđeno je u mesnim zajednicama Aleksandrovo, Đurđin, Žednik, Čantavir, Bački Vinogradi i Tavankut.

Kako je navedeno u saopštenju, iz pokrajinskog budžeta su, posredstvom Sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu danas dodeljeni i ugovori jedinicama lokalne samouprave za izradu projektno-tehničke dokumentacije za unapređivanje komunalne infrastrukture, vredni više od 33 miliona dinara.

Pokrajina je za izradu projektno-tehničke dokumentacije za rasvetu u Subotici opredelila milion dinara.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 23 stepena Celzijusa. Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.