blank

Poznati polufinalisti turnira u Prvomajskoj

Juče su se na terenu na SC Prvomajska odigrali četvrtfinalni mečevi memorijalno humanitarnog turnira „Boris Popović – pop”. Turnir se nastavlja večeras polufinalnim mečevima dok se veliko finale igra sutra.

YouTube video

U prvom meču Šeki enterijeri real impex savladali su ubedljivo ekipu Huntmann rezultatom 5:1. Golove za Šeki enterijere real impex postigli su Guberinić 2, Zolnajić, Svitić i Prijić dok je za Huntmann pogodio Jaković.

Drugi četvrtfinalni par bio je NTM Čikerija i Lokosi. Iskusna ekipa Čikerije sastavljena od nekoliko profesionalnih futsalera slavila je ubedljivo rezultatom 5:1, golovima Novakovića 4 i Bodonjija dok je za Lokose pogodio 

Interesantan meč viđen je u trećem četvrtfinalnom okršaju između Pivnice gros i Brokata. Odličan meč odigrali su igrači Picerije gros čiju okosnicu čine Bajmočani sa nekoliko igrača sa strane pa su slavili rezultatom 2:1 golovima Ljubojčića i Vukelića dok je za Brokat pred kraj meča pogodio Damjanović.

Poslednji meč bio je najinteresantniji. Dunav coop i Forma Urbanico odigrali su fantastičan meč sa puno šansi i borbeno na obe strane. Orčić je doveo Formu urbaniko u vođstvo ali je pred kraj meča Guberinić izjednačio pa se pristupilo šutiranu penala. Precizniji su bili igrači Forme urbanico pa su i zasluženo zauzeli mesto u polufinalu.

blank
Foto: Turnir Boris Popović pop

Polufinalni mečevi igraju se večeras od 19 i 30 kada će snage u prvom susretu odmeriti ekipe NTM Čikerije i Forme urbanico. Drugi polufinalni meč igra se u 20 i 30 između Pivnice gros i Šeki enterijeri real impexa.

blank
Foto: Turnir Boris Popović pop

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.