blank

TSC savladao Voždovac u prvoj proveri

TSC odigrao je prvi kontrolni meč u okviru priprema za predstojeću sezonu i slavio rezultatom 1:0 (0:0). Juče je na TSC akademiji gostovao Voždovac a jedini pogodak postigao je u finišu susreta Milosavić.

blank
Foto: FK TSC

Strelac: Milosavić 86. minut za TSC.

TSC: Simić, Krstić, Stojić, Čalušić, Cvetković, Petrović, Đakovac, Kuvelji, Milosavljević, Jovanović, Pantović. Igrali su još: Jorgić, Mićić, Antonić, Cvetinović, Radin, Krpić, Milosavić, Ćirković, Čolić, Mirčevski, Preradov, Teofilović.

Voždovac: Bjelica, Damjanović, Đorđević, Lukić, Matić, Jočić, Nevevski, Nešković, Vujanović, Babić, Teodorović. Igrali su još: Đekić, Kovačević, Medić, Kojić, Pakhomo, Blagojević, Lazarević, Stojisavljević.

Gosti su prvi zapretili na startu meču i to dva puta preko Jočića i Teodorovića. TSC je u prvom poluvremenu najbolju priliku imao preko Milosavljevića kada je zaobišao golmana i pogodio stativu.

U nastavku susreta oba trenera su promenula postave. Gosti su odmah na početku drugog poluvremena imali priliku kada je Vujanović šutirao a Jorgić odlično intervenisao. Igralo se otvoreno na obe strane, nizale su se prilike ali je  TSC bio bolji rival i uspeo da stigne do pogotka u 86. minutu kada je Milosavić bio precizan za konačnih 1:0.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.