blank

Subotičanka Vanja Đaković, svetski poznata manekenka VIDEO

Pariz i Barselona su metropole u kojima radi, dok je Madrid grad u kome bi mogla da se nastani. Njeni koreni su ovde, ali su krila daleko u svetu, baš onako kako treba. Nemiran duh je vodi od jedne tačke do druge, i nema veze da li su te tačke na suprotnim stranama sveta. Kad je kod kuće, u Subotici, traži način da se odmori u prirodi, planinski vrhovi su njen prirodan izbor.

YouTube video

Vanja Đaković je svetski poznata manekenka, koja je nosila revije najpoznatijih svetskih brendova i devojka širokog osmeha, nesputane energije i neverovatne harizme. Pozitivna, zadovoljna, samosvesna-ona je naša, a svetska. Vanja ističe da je jedino kod kuće bez šminke, ali je njen šik kao aura koja je prati. Biti model, nositi Valentina, Hermes, ili Armani, njen su svakodnevni posao. A kako je sve počelo, priča Vanja Đaković.

I dok građanka sveta šeta Suboticom, čekaju je svetske piste. Dah tog glamura koji Vanja nosi u sebi opipljiv je, ali je još opipljivije zadovoljstvo kojim zrači. Ova 25-godišnjakinja bila je sjajan sagovornik, bilo je uživanje razgovarati sa njom. Taj glamurozan, težak i zahtevan posao Vanji je doneo putovanja za kojima žudi, pa je tako spojila lepo i korisno. Kroz smeh dodaje da na svemu može da zahvali genima a sve ostalo je došlo nizom srećnih okolnosti. I njenoj profesionalnosti. Voli Hermesov smisao za estetiku, Zaru i Mango, kao dobru kopiju klasičnih modnih komada, Iv Sen Lorena, voli jednostavnost u nakitu, planine i na vrhu je sveta.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.