blank

Preporod osvojio bodove za spas!

Preporod i Radnički sastali su se juče u Novom Žedniku u okviru 27. kola Vojvođanske lige Sever. Fudbaleri Preporoda slavili su rezultatom 3:0 (1:0) pred mnogobrojnom publikom koja je došla da isprati lokalni derbi u kom su bodovi za spas bili preko potrebni domaćinu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Čabrilo 26., 72., Krkajlić 90. minut za Preporod.

Preporod: Bursać N., Došlov, Ćakić, Mijić, Sloboda, Šašić, Čabrilo, Oblaković, Bursać Ne, Kovač, Kopanja. Igrali su još: Nikolaš, Taši, Laketa, Krkajlić, Terzija.

Radnički: Lebović S., Maravić, Kolak, Kujundžić, Orčić, Stojanović, Miletić, Milić, Šimić, Vukelić, Marinković. Igrali su još: Tosnberger D. Lebović L., Babić, Mitić, Ljubojčić.

Veliki broj gledalaca prisustvovao je juče u Novom Žedniku u derbiju kola, a akteri obe ekipe prikazali su dobru igru i lepu fudbalsku predstavu. Preporod je u situaciji da mu je svaki bod bitan u borbi za opstanak i uspeo je protiv Radničkog da upiše trojku, te makar na nedelju dana izbegne opasnu zonu na tabeli Vojvođanske lige.

Poveli su domaćini preko Čabrila u 26. minutu koji je nakon rikošeta u šesnaestercu Radničkog odlično odreagovao i savladao Lebovića. Na 2:0 čekalo se do 72. minuta kada je Čabrilo ponovo bio precizan nakon prekida. Pokušavali su Bajmočani da se vrate u meč, ali nisu uspeli protiv borbene i motivisane ekipe Preporoda da išta urade. Konačan rezultat postavio je Krkajlić u sudijskoj nadoknadi kada je posle odlične kontre matirao nemoćnog Lebovića.

Tabela Vojvođanske lige Sever:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.