blank

Radnički upisao prvu prolećnu pobedu

Fudbaleri Radničkog iz Bajmoka ugostili su juče na Sportskom centru ekipu Mladosti iz Bačkog Petrovca u okviru 18. kola Vojvođanske lige Sever i zabeležili pobedu rezultatom 1:0 (1:0).

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelac: Orčić 29. minut za Radnički.

Radnički: Lebović S., Marinković, Miletić, Maravić, Lebović L., Ljubojčić, Vukelić, Kolak, Stojanović, Orčić, Tosnberger D. Igrali su još: Tosnberger F., Kujundžić, Lukić, Milić, Petrović.

Mladost: Lenja, Kovačević M., Štefek, Kovačević M., Gluvić, Ilić, Renić, Kanja, Vještica, Jakuš, Kovačević M. Igrali su još: Šproh, Stojisavljević, Plavšić, Bajić.

Izabranici Nenada Florina ostvarili su trijumf u nastavku prvenstva Vojvođanskog Severa nakon što su u prva dva kola upisali samo jedan bod.

U prvom poluvremenu igralo se uglavnom na sredini terena sa dosta duela. Priliku za goste imao je Renić kada je u 20. minutu pogodio stativu. U nastavku Bajmočani dolaze do gola. Marinković je odlično ubacio loptu iz auta u protivnički šesnaesterac na koju je natrčao Orčić i matirao Lenju za 1:0.

U drugom poluvremenu gosti su imali inicijativu i veći posed lopte, ali bez dobre završnice. Dva puta je Lebović odlično intervenisao i spasio svoj gol. Odbrana Bajmočana je bila na visini zadatka i nije dozvoljavala da gosti stvore izgledne situacije za postizanje pogotka.

Čekao je Radnički priliku iz kontranapada i dočekao je u 80. minutu, ali je pokušaj Milića osujetila gostujuća odbrana u poslednjem trenutku.

U narednom kolu Bajmočani putuju u Bačko Gradište gde će igrati protiv domaće Vojvodine koja je u ovom kolu izgubila u Staparu.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.