blank

Rukometašice Radničkog nadigrale Jadran (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Rukometašice Radničkog iz Bajmoka savladale su ekipu Jadrana iz Feketića rezultatom 26:24 (13:9) u odličnom meču pred mnogobrojnom publikom u Sportskoj hali u Bajmoku.

Radnički: Radojčić 1, Radulović M. 9, Malinović 5, Milić 7, Vujić, Beneš, Radulović J. 1, Petrović, Dudaš 3

Jadran: Botorić 4, Vujinović 1, Radnović 1, Blažić 6, Vrekić 5, Čorac 2, Šapi, Popivoda, Stanišić 5

Rukometašice Radničkog su pred svojom fantastičnom publikom prekinule seriju od dva poraza i ostvarile pobedu protiv odlične ekipe Jadrana iz Feketića.

Meč je počeo obazrivo sa obe strane. Bajmočanke su povele sa 2:0, ali su gošće ubrzo izjednačile. Jadran je poveo 8:6 nakon nekoliko izgubljenih lopti Radničkog. Trgle su se domaće rukometašice pa su povele 9:8 nakon gola Milice Radulović.

Čvrstu odbranu igrale su obe ekipe. Na 10:8 povisuje Dorka Dudaš. Na pet minuta do kraja poluvremena odlična Zorana Milić povisuje na 11:9. Gošće su pale u igri. Jovana Radulović postiže lep pogodak za 13:9. Jadran je imao poslednji napad, ali sjajna Sanja Vujić brani, pa se na odmor otišlo sa prednošću Bajmočanki, 13:9.

blank
Foto: Subotičke.rs

Drugo poluvreme, Jovana Radulović je otvorila lepim lob šutem za 14:9. Zatim sledi pad u igri Radničkog koji gosće koriste i smanjuju na 16:15.

U nastavku su mlađane Dorka Dudaš i Milica Malinović iz kontre sa dva brza pogotka podigle publiku na noge. Vasilija Radojčić beži odbrani Jadrana i povisuje na 19:16. Gošće su smanjile sa sedam metara na 20:18. Rukometašice Radničkog su ubacile u veću brzinu i povele sa 23:18. Na četiri minuta do kraja meča isključen je trener gošći zbog nesportskog ponašanja. Sedmerac realizuje Milica Radulović za 25:21.

Bajmočanke su zatim loše odigrale dva napada, pa su gošće smanjile na 25:24 i strateg domaćih Erika Heđi odmah hladi ekipu tajm autom. U poslednjem napadu za Radnički srušena je na šest metara Jovana Radulović, sigurna sa sedam metara bila je odlična Milica Radulović za konačnih 26:24.

ŽRK Radnički Bajmok se nakon 13. odigranih mečeva nalazi na 3. poziciji Druge lige grupa Vojvodina sa 16 osvojenih bodova.

no images were found

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Večeras bitka za finale

Košarkaše Spartak Office Shoes-a večeras od 19 časova u Hali sportova očekuje revanš meč polufinala plej-ofa protiv ekipe MZT Skopje Aerodrom. Subotičani su slavili u

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.