blank

Spartak bez bodova na „Čairu”!

U drugom kolu Super lige Srbije u fudbalu, Spartak je gostovao ekipi Radnika iz Surdulice. Meč se igrao u Nišu, na stadionu Čair, a izabranici Vladimira Keržakova doživeli su poraz od 2:0 (1:0).

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Mitošević 4., Bogdanović 59. minut za Radnik

Radnik: Ranđelović, Abubakar, Vranjanin, Oreščanin, Gašić, Hajdarević, Mitošević, Kadijević, Duronjić, Kunić, Bogdanović. Igrali su još: Stojanović, Martinkevič, Čumić, Milić.

Spartak: Manojlović, Bogićević, Kerkez, Bugarin, Stanojev, Vidaković, A.Đurasović, Mijić, Todoroski, Bijelović, Ubiparip. Igrali su još: Tanasijević, Jocić, Stajković, Rošević.

Radnik je u većem delu meča bio bolji rival i zasluženo pobedio. Subotičani su na odmor otišli samo sa jednim golom zaostatka, iako je po šansama moglo biti drugačije.

Radnik je do vođstva stigao već u 4. minutu meča. Duronjić je snažno šutirao, Manojlović odbio loptu, a najspretniji je bio Mitošević za 1:0. Do kraja poluvremena Radnik je pripretio još nekoliko puta, a šanse su imali Duronjić i Kunić.

Mreže su mirovale sve do 59. minuta kada je Radnik stigao do 2:0. Mitošević je šutirao sa oko dvadesetak metara, Manojlović je krajnjim naporom uspeo da odbrani, ali je na odbijenu loptu natrčao Bogdanović i pogodio. Spartak je prvu pravu priliku imao u 73. minutu preko rezerviste Roševića, ali je bio neprecizan.

U sudijskoj nadoknadi priliku za Spartak imao je Bijelović, ali je njegov šut odbranio Ranđelović.

Spartak u narednom kolu na svom terenu dočekuje ekipu Železničar iz Pančeva koja je novajlija u Super ligi.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.