blank

Spartak Office Shoes savladao Pelister za prvo mesto

Košarkaši Spartak Office Shoes-a ostvarili su pobedu protiv Pelsitera u poslednjem meču poslednjeg balona regularnog dela ABA 2 lige rezulratom 81:88 (16:18, 15:29, 29:19, 21:22) i tako regularni deo sezeone okončali na prvom mestu.

blank
Foto: Spartak Office Shoes

Spartak Office Shoes: Cerovina 6, Cvetković, Kutlešić, Milisavljević 14, Gordić 14, Medarević 11, Tejić 9, Lazić 2, Marelja 10, Sokolović 5, Mozli, Barna 17.

Pelister: Stojanovski, Mijović 13, Kostoski 6, Magdevski 24, Maslinko 11, Sapundijev, Knajt 10, Planinić 17.

Nakon izjednačene prve četvrtine, krajem drugog perioda usledila je serija od 0:9 Spartaka. Sokolović je dodao trojku, Marelja poentirao iz reketa za činilo se velikih 31:47 na poluvremenu.

U nastavku nominalni domaćin se serijom od 17:1 na krilima Magdevskog koji je ubacio 13 poena vratio u igru. Kod rezultata 76:80 Barna je pogodio trojku i tako zapečatio sudbinu Pelistera. Kod Spartaka petorica dvocifrenih igrača, kod Bitoljčana najefikasniji Magdevski sa 23 i Planinić sa 17 poena.

Nakon meča trener Subotičana Vladimir Jovanović je ocenio da je smanjena rotacija doprinela velikom padu u drugom poluvremenu:

“Ne mogu da budem zadovoljan odbranom, nismo trošili “male” faulove kako treba, dozvoljavali smo trojke u poslednjim sekundama napada. Razumem ih, to su bile velike minutaže, ali moram da im zamerim. Ipak, čestitam mojim momcima na uspešno završenom turniru, slede nam nove obaveze”.

Protivnik Subotičana u četvrtfinalu plej-ofa ABA 2 lige biće poznat nakon utakmice Helios – Podgorica.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.