blank

Spartak savladao „traktoriste” nakon preokreta

Spartak je juče na Gradskom stadionu ugostio ekipu IMT-a u prvom kolu Super lige Srbije. Gosti su poveli sa bele tačke da bi u nastavku Subotičani golovima Đurasovića i Hrstića preokrenuli rezultat i upisali tri boda 2:1 (1:1).

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: M. Luković (P) 15. minut za IMT, A. Đurasović 43., Hrstić 64. minut za Spartak.

Spartak: Manojlović, Bogićević, Kerkez, Bugarin, Tanasijević, A.S. Đurasović, Mijić, Miodragović, Todoroski, Ubiparip, Hrstić. Igrali su još: Stanojev, Vidović, Tošeski, Rošević, Bjelović.

IMT: Gordić, Glišić, Savić, Delević, Ćirković, Kijevčanin, Vukić, Radočaj, L. Luković, M. Luković, Stamenić. Igrali su još: Lambulić, Zulfić, Stefanović, Živojinović.

Na premijernom meču Super lige Spartak je uspeo da ostvari pobedu pred svojom publikom. Gosti su se pokazali u odličnom svetlu i nagovestili da bi mogli biti prijatno iznaneđenje u ovoj sezoni.

Gosti su imali inicijativu od samog starta meča i poveli već u 15. minutu sa bele tačke, golom Lukovića nakon što je Todorovski nespretno reagovao u svom kaznenom prostoru. Nakon gola IMT je imao još dve prilike, ali je Manojlović bio na visini zadatka. Spartak je uspeo da izjednači u finišu prvog poluvremena. Đurasović je primio loptu na oko 25 metara i uputio projektil koji je završio iza leđa Gordića za 1:1.

U nastavku susreta IMT je i dalje imao inicijativu i pleo mrežu ispred Manojlovića. U 55. minutu IMT je postigao pogodak, ali je na intervenciju VAR sobe poništen zbog ofsajda. Trenutak odluke desio se u 64. minutu. Nakon centaršuta sa desne strane Hrstić je bio najviši u skoku i postigao lep pogodak za veliku radost. Do kraja susreta gosti su krenuli na sve ili ništa, ali je odbrana Subotičana bila na visini zadatka i uspela da sačuva prednost.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.