blank

FK Spartak izbacio Rad iz Superlige Srbije

blank

Na Gradskom stadionu u Subotici Fudbalski klub Spartak Ždrepčeva krv i Rad odigrali su utakmicu nerešenim rezultatom 1:1, u poslednjem kolu Linglong Superlige Srbije, i time podelili bodove.

U desetom minutu igre, Noboru Šimura se odlučio na šut ka golu, ali je lopta pogodila Lazara Stojsavljevića u ruku, nakon čega je sudija pokazao na belu tačku. Lazar Tufegdžić je bio precizan i doneo radost „golubovima”.

Protivnici su sve češće okupirali gol plavo-belih momaka, ali im nije pošlo za rukom da izjednače rezultat. Lazar Tufegdžić je odlično asistirao Nikoli Srećkoviću, koji je propustio priliku da udvostruči prednost.

Gosti su uspeli da izjednače u dvadeset osmom minutu igre, kada je Marko Šarić glavom plasirao loptu u gol. Pritisak i želja ekipe Rada da se izbore za svoju slamku spasa bio je ogroman, što je rezultiralo greškom odbrane domaće ekipe.

U sedamdeset osmom minutu igre Aleksandra Vidovića je lopta pogodila u ruku, nakon čega je sudija dosudio kazneni udarac. Andrija Kaluđerović je dobio priliku da dovede ekipu sa Banjice u vođstvo, ali je Mišo Dubaljić odbranio penal.

Iz Linglong Superlige Srbije ispali su ekipe Rada i Javora.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.