blank

Kadetkinje Spartaka pobednice kupa „Dragan Mance”

blank

Proteklog vikenda je na terenima Sportskog centra „Partizan-Teleoptik” održan „Dragan Mance Kup 2021″, u okviru Međunarodnog dečijeg festivala. Učestvovalo je 248 ekipa, odnosno oko 3.500 dece, koja su odigrala 676 utakmica na 15 terena Sportskog centra „Teleoptik”.

Poslednjeg dana turnira odigrane su utakmice koje su odlučivale pobednike, a u finalu ženskog turnira za devojčice do 15 godina, koji je ove godine prvi put uvršten u Kup, „golubice” su trijumfovale nad ekipom ŽFK „Zemun”, te su osvojile prvo mesto. Najboljom igračicom turnira proglašena je Anđela Marković iz Spartaka.

Podsetimo, kadetkinje Spartaka su, nakon pobede nad ekipom Vojvodine iz Novog Sada, proglašene za pobednice Razvojne lige u grupi „Sever”, odnosno kadetska selekcija Spartaka proglašena je najboljom u sezoni 2020/2021.

blank

Prema izboru sportske mreže „SportNet”, a na osnovu glasova svih klubova Superlige Srbije za žene, Tijana Filipović proglašena je za najbolju fudbalerku Superlige Srbije za sezonu 2020/2021, dok je Milica Kostić proglašena za najbolju golmanku Superlige Srbije za sezonu 2020/2021.

Foto: ŽFK Spartak

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.