blank

Predavanje u Klubu putnika posvećeno Keniji

blank

Fondacija za omladinsku kulturu i stvaralaštvo „Danilo Kiš” saopštila je da će prvo ovogodišnje okupljanje Kluba putnika biti posvećeno Keniji.

Iz Fondacije su pozvali sve avanturiste i ljubitelje putovanja na okupljanje koje je zakazano za utorak u Omladinskom klubu „Skladište” Fondacije „Danilo Kiš”, s početkom u 19 časova i 30 minuta. Ulaz je slobodan.

O zemlji koja je, kako su rekli, blago Istočne Afrike i skriveni začin za evropske posetioce, govoriće Nemanja Mutić, koji će uz priču i fotografije opisati kako je putovao vozom iz glavnog grada, Nairobija, do grada na obali, Mombase, kako je istraživao koralni grad Lamu, upoznao Stevu Šumadinca, te kako ga je komarac ujeo na plaži Indijskog okeana i zarazio denga groznicom.

Nemanja Mutić je diplomirani turizmolog, autor „Jutjub” kanala „Putopisi”, predavač na radionicama i obukama na temu turizma i višegodišnji turistički vodič. Nemanja je živeo i radio u zemljama Evrope, Azije i Afrike. Zaljubljenik je u istoriju, kulturu i promoter je avanturističkih putovanja.

Fondacija je pozvala sve posetioce da nose zaštitne maske i drže propisano rastojanje.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.