blank

Subotica na Memorijalnom turniru “Igrajmo za 16”

Ekipa malog fudbala Sportskog saveza Subotice je tradicionalno predstavljala Suboticu na Memorijalnom turniru “Igrajmo za 16” koji se organizuje u čast nastradalim radnicima RTS-a od Nato bombardovanja tokom agresije na našu zemlju.

blank
Foto: Sportski savez Subotice

Na turniru učestvuju ekipe iz osam gradova koje su podeljene u dve grupe. Subotica je bila u grupi sa ekipama koje su predstavljale Kragujevac, Niš i Bor.

U prvom meču protiv Kragujevca, nisu iskorištene šanse pa je meč završio bez pobednika 0:0. U drugom susretu ekipa Subotice je nakon slabije odigranog prvog poluvremena protiv Bora u nastavku meča bila znatno bolji rival na terenu. Nisu iskoristili svoje prilike što su protivnici kaznili i tri minuta pre kraja poveli sa 1:0.

Nakon primljenog gola sve snage su usmerili na napad, ali umesto izjednačujućeg pogotka Bor koristi svoju priliku i u poslednjem minutu postavlja konačnih 0:2.

U trećem susretu Subotica je sa 5:2 savladala ekipi iz Niša i tako zauzela drugo mesto u svojoj grupi.

Turnir gradova osvojila je ekipa Požarevca koja je u finalu savladala Bor.

Izvor: Sportski savez Subotice

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.