blank

Subotičani protutnjali prestonicom!

Košarkaši Spartak Office Shoes-a gostovali su juče OKK Beogradu u okviru 28. kola Admiral bet košarkaške lige i zabeležili 10. uzastopnu pobedu rezultatom 66:90 (24:22, 13:24, 18:24, 11:21).

blank
Foto: Spartak Office Shoes

OKK Beograd: Nekić, Marković 19, Vukčević 2, Paunović, Dragojević, Pavlović, Pantelić 11, Radaković 3, Gačić 6, Musicki 9, Petrović 16.

Spartak Office Shoes: Cerovina 8, Cvetković, Stepanović, Kutlešić, Milisavljević 4, Radosavljević 2, Medarević 11, Tejić 26, Lazić 10, Gordić 10, Sokolović 4, Barna 15.

Tim iz prestonice odolevao je do pred sam kraj poluvremena. U nastavku su Subotičani dodali gas i pokazali da se nalaze u zavidnoj formi. Najraspoloženiji kod domaćih bili su Marković sa 19 poena i 11 skokova i Petrović sa 16 poena, dok je u redovima Spartak Office Shoesa briljirao Tejić koji je ubacio 26 poena.

Nakon meča trener Subotičana Vladimir Jovanović je ocenio da je njegova ekipa sa manje motiva ušla u utakmicu, ali da je u nastavku “uhvatila ritam” i sa nekoliko pogođenih otvorenih šuteva za tri poena mirno privela meč kraju.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.