blank

„Trimbi” za prvi maj 46. put u Subotici

Gradski savez „Sport za sve” Subotice organizuje 46. po redu sportsko rekreativnu manifestaciju „Trimbi” koja se tradicionalno organizuje za 1. maj. 

blank
Foto: Subotičke. rs

Manifestacija podrazumeva vožnju biciklom, rolerima i pešačenje od Subotice do Palića.

Merima Kulić, Generalni sekretar GS „Sport za sve” Subotica izjavila je da će start biti ispred zgrade „Jadrana” između 8 i 11 časova, a svi koji žele da učestvuju u manifestaciji mogu da preuzmu učesničke kartone.

Svaki učesnik može pruzeti jedan učesnički karton, a uslov za to je da donese određenu količinu ranije prikupljenih plastičnih čepova. Vozi se biciklističkom stazom do cilja, koji će biti postavljen kod Spotsko rekreativnog centra Palić.

Na terenu za mali fudbal SRC Palić u 10 sati biće organizovan „Ekološki poligon spretnosti biciklom”, na kome mogu učestvovati svi koji do 10 sati stignu na cilj.

Izvlačenje nagrada će početi u 12 časova i 15 minuta časova, a mogu učestvovati svi učesnici sa overenim učesničkim kartonom na startu i cilju, bez obzira na redosled dolaska na cilj.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.