blank

TSC izgubio od Partizana, ali zadržao drugu poziciju

Fudbaleri TSC-a ugostili su ekipu Partizana na svojoj TSC Areni u okviru 3. kola plej-ofa Super lige. Nakon izjednačenog prvog poluvremena crno beli su slavili rezultatom 3:1 (1:1) i tako se približili Bačkotopolčanima na četriri boda zaostatka.

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Jovanović 20. minut za TSC, Rikardo 12., Jović 48., Filipović 70. minut za Partizan.

TSC: V. Ilić, Antonić, Ćalušić, Cvetinović, Stanojev, Stojić, Đakovac, Petrović, L. Ilić, Jovanović, Ratkov. Igrali su još: Krstić, Milosavljević, Radin, Mirčevski, Vukić.

Partizan: Popović, Filipović, Vujačić, Saničanin, Urošević, Kolorado, Belić, Dijabate, Natho, Jović, Rikardo. Igrali su još: Fejsa, Pantić, Pavlović.

Iako se derbi susret plej-ofa Super lige igrao za praznik rada, tribine TSC Arene su bile popunjene i gledaoci su mogli uživati u dobroj fudbalskoj predstavi.

Partizan je poveo već u 12. minutu, veliku grešku je napravio Stojić izgubivši loptu na sredini terena gde je oduzeo Jović, lopta je potom došla do Rikarda koji je bio siguran. TSC je izjednačio nakon što je Luka Ilić u 20. minutu izveo slobodan udarac, a lopta se od stative odbila do Jovanovića koji je zakucao iza leđa Popovića.

Partizan je ponovo poveo odmah na startu drugog poluvremena.

Rikardo je proigrao Natha koji je šutirao, a za tim se lopta odbila do mladog Jovića koji je iskoristio svoju šansu. Krenuo je TSC ofanzivno nakon primljenog gola i pokušavao da izjednači, ali je kazna stigla u 70. minutu kada je Filipović dobro ispratio loptu na drugoj stativi i postavio konačan rezultat derbija u Bačkoj Topoli.

TSC je nakon poraza od Partizana zadržao drugu poziciju koja obezbeđuje Evropu dok je Partizan prišao na četriri boda zaostatka. Čukarički koji vodi borbu za drugu poziciju izgubio je na gostovanju od Crvene Zvezde.

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Uhapšen zbog droge

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa novosadskom policijom, uhapsili su M. E. (1981) iz okoline Bačke Topole zbog postojanja osnova sumnje da

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.