blank

Spartak pobedio u Lazarevcu i osvojio važne bodove

Fudbaleri Spartaka ostvarili su veoma važnu pobedu na gostovanju u Lazarevcu protiv ekipe Kolubare. U meču 3. kola plej-aut Super lige, izabranici Milana Milanovića slavili su rezultatom 3:0 (1:0).

blank
Foto: FK Spartak

Strelci: Todoroski 40., Toseski 54. i Stanić 73. minut za Spartak.

Kolubara: Popović, Bakić, Ćosić, Kočović, Milićević, Milojević, Nikolić, Sadiković, Zubairu, Đokić, Đuranović. Igrali su još: Bagarić, Ćorković, Ilić, Vukušić.

Spartak: Manojlović, Bugarin, Hrstić, Ostojić, Srećković, Tanasin, Todoroski, Tošeski, Tumbasević, Vitorović, Đurasović. Igrali su još: Bogićević, Rošević, Stanić, Ubiparip.

Velika tri boda osvojili su Subotičani na nezgodnom gostovanju u Lazarevcu. Spartak je u većem delu susreta napadao i bio opasniji dok se Kolubara branila. Poveli su gosti u 40. minutu kada je Todoroski uputio projektil sa ivice kaznenog prostora i savladao Popovića.

Na početku drugog poluvremena na semaforu je stajalo 2:0. Tošeski je dočekao centaršut Tumbasevića i duplirao prednost svoje ekipe.

Konačnih 3:0, postavio je Stanić. Fudbaler Crvene Zvezde koji je na pozajmici u Subotici postigao je pogodak već nakon jednom minuta provedenog na terenu.

Spartak je ovom pobedom izašao iz zone ispadanja i zauzeo 3. poziciju na plej-aut tabeli Super lige Srbije.

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.