blank

TSC rutinski savladao Napredak

Fudbaleri TSC-a su na svom terenu savladali Napredak iz Kruševca rezultatom 2:0 (2:0) u okviru 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

blank
Foto: FK TSC

TSC je nastupio u sastavu: Ilić, Antonić, Ćalušić, Cvetković, Jovanović, Milosvljević, Petrović, Radin, Ratkov, Stojić, Đakovac. Igrali su još: Ilić L., Kuveljić, Seke, Stojković, Vukić.

Napredak je nastupio u sastavu: Petrić, Bastajić, Jovanović, Kerkez, Knežević, Ljubomirac, Putinčanin, Šarić, Stanković, Vukajlović, Đeković. Igrali su još: Čečarić, Krstić, Matić, Mršić, Roosnupp.

Meč je počeo minutom ćutanja kojim je bila odata počast Đerđu Žemberiju, bratu predsednika Janoša Žemberija. Đerđ Žemberi dugo godina je igrao za AIK iz Bačke Topole u staroj Jugoslaviji.

Nakon poraza u Novom Pazaru Toplčani su ušli u meč jasno stavivši do znanja gostima da su im sva tri bod bitna u ovom meču. Sve je bilo rešeno u prvom poluvremenu i bodovi su ostali u Bačkoj Topoli.

TSC je poveo u 21. minutu kada je Petar Ratkov dobio dubinsku loptu i pobegao gostujućoj odbrani, te doneo prednost domaćinima. Vrlo brzo je prednost duplirana.

U 28. minutu u listu strelaca upisao se i Saša Jovanović, lepim golom nakon kardinalne greške gostujućeg štopera. Ispostaviće se da je ovim golom stavio tačku na rezultat 2:0. Do kraja meča, TSC je aspolutno kontrolisao meč i rutinski ga priveo kraju.

Kratak pregled golova i izjavu trenera Žarka Lazetića možete videti ovde.

Tabela Mozzart bet Super lige Srbije nakon nepotpunog 21. kola izgleda ovako:

blank
Foto: Srbijasport

TSC u narednom kolu gostuje ekipi Mladost GAT u Novom sadu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.