blank

TSC sutra sa Crvenom Zvezdom za finale Kupa!

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole sutra, 17. maja, od 18 časova i 30 minuta, na svom stadionu TSC Arena, dočekuje Crvenu Zvezdu u polufinalnoj utakmici Kupa Srbije.

blank
Foto: TSC

Šef stručnog štaba Žarko Lazetić čestitao je svojim igračima na plasmanu u polufinale KUP-a, uz naglasak da je to najveći dosadašnji uspeh kluba u ovom takmičenju.

„Veliki je ovo uspeh, ovde je svaka utakmica eliminaciona i ja još jednom čestitam igračima i klubu na postignutim rezultatima i u sezoni i u Kupu. Kada se dođe do polufinala svaka ekipa ima šansu, ali mi igramo protiv najjačeg mogućeg protivnika, protiv šampiona koji nas je i prošle godine u ovom takmičenju pobedio rezultatom 4:0. Znamo da kada Zvezdi nešto želi i kada su u nečemu 100 odsto teško je protiv njih.

Čestitam i njihovom treneru, koji bez obzira na dešavanja u klubu, veliku prednost i nedoumicu da li ostaje u Zvezdi ili ide, i dalje pobeđuje utakmice. Oni su nam, bez dileme, najteži rival, ali samim tim što smo u polufinalu i što smo u prilici da igramo protiv takve ekipe u fenomenalnoj atmosferi na našem stadionu, samo po sebi je veliki uspeh. Nadam se da ćemo na predstojećem meču, ove sezone, pokazati da jesmo i koliko napredovali“, rekao je Žarko Lazetić.

Vezni igrač, Nikola Kuveljić, se složio sa trenerom da je svaka utakmica protiv Zvezde teška, ali da je to i da je praznik fudbala.

„Ekipa koja je već osvojila prvenstvo sigurno će juriti da osvoji i Kup i da uzme duplu krunu. Ako smem tako da kažem olakšavajuća okolnost je što igramo kod kuće, mada znam da igrati protiv Zvezde nigde nije lako. Oni su uvek favoriti, a mi možemo samo da damo sve od sebe kako bi izborili što bolji rezultat“, rekao je Nikola Kuveljić.

blank
Foto: FK TSC

Utakmica između TSC-a i Crvene zvezde igraće se u Bačkoj Topoli na stadionu TSC Arena u sredu 17 maja, od 18 časova i 30 minuta. Direktan prenos je obezbeđen na kanalu Arena Premium 1.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.