blank

TSC ubedljivo slavio kraj „Moravice”

Na stadionu kraj „Moravice” u Ivanjici u okviru 4. kola Mozzart bet Superlige sastali su se domaći Javor i TSC. Bačkotopolčani su opravdali ulogu favorita i slavili ubedljivo rezutlatom 3:0 (3:0).

blank
Foto: FK TSC

Strelci: Stanić (P) 20., Jovanović 36., Pantović (P) 43. minut za TSC.

Javor: Manojlović, Obradović, Gojković, Tanko, Dolmagić, Miletić, Gigić, Silva, Bubukari, Stojčić, Kembel. Igrali su još: Bosić, Ilić, Kopitović, Petrović, Junior.

TSC: Ilić, Čalušić, Radin, Jovanović, Stanić, Antonić, Đorđević, Pantović, Cvetković, Petrović, Rakonjac. Igrali su još: Kuveljić, Ćirković, Vulić, Vlalukin, Milovanović.

TSC je upisao i treću uzastopnu pobedu u novoj sezoni Superlige. Na gostovanju u Ivanjici su pokazali kvalitet i sa dva pogotka sa bele tačke nisu dali ni promil šanse domaćinu da ih ugrozi u većem delu meča.

Stanić je pogodio za vođstvo u 20. minutu sa bele tačke nakon što je jedan defanzivac domaćina nespretno reagovao u svom kaznenom prostoru. Jovanović je poduplao vođstvo u 36. minutu kada je iskosa sa leve strane savladao nemoćnog Manojlovića. U 43. minutu dosuđen je još jedan jedanaesterac za TSC. Ovoga puta loptu je uzeo Pantović i pogodio za konačan rezultat.

U drugom delu viđeno je nekoliko prilika na obe strane, ali su mreže do kraja mirovale.

U narednom, 5. kolu Superlige, Bačkotopolčani na svojoj TSC Areni dočekuju prijatno iznenađenje novog šampionata, ekipu IMT-a iz Beograda koja je u ovom kolu savladala Čukarički na krovu tržnog centra.

Tabela:

blank
Foto: Srbijasport

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.