blank

U Subotici danas kiša, temperatura do dvanaest stepeni

blank

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda u Subotici se danas i sutra očekuje kišovito vreme. Današnja najviša dnevna temperatura će iznositi 12 stepeni, dok će minimalna biti 5 stepeni Celzijusovih.

Poslednjeg dana u godini najviša dnevna temperatura iznosiće 6 stepeni.

Zadržava se period sa nepovolјnim uticajem biometeorološke situacije na većinu hronično obolelih. Osobama sa srčanim obolјenjima i astmatičarima se savetuje oprez. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu nervoze, reumatskih bolova i glavobolјe. U saobraćaju je neophodna dodatna pažnja.

Sutra će biometeorološke prilike uticati relativno nepovolјno na većinu hroničnih bolesnika. Najizraženije tegobe mogu osetiti astmatičari i cerebrovaskularni bolesnici, pa im se preporučuje da slušaju savete lekara. Moguće meteoropatske reakcije su promenlјivo raspoloženje i glavobolјa. U saobraćaju se savetuje dodatna pažnja.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 24 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike, pogotovo za srčane

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.