blank

„Vojvodina Summer by Invictus” u petak

„Sportski savez Subotice” poziva sve zainteresovane da prijave svoju ekipu za zabavno sportsku manifestaciju „Vojvodina Summer by Invictus” koja će se održati u petak, 21. jula na bazenu u Dudovoj šumi sa početkom u 19 časova.

blank
Foto: Invictus

Takmičenje „Vojvodina Summer by Invictus” (igre rađene na bazi nekadašnjih popularnih igara bez granica) je zamišljeno kao sportska manifestacija takmičarsko – zabavnog karaktera koja za cilj ima da se takmičari dobro zabave savladavajući razne prepreke i logičke zadatke.

Na takmičenju može da učestvuje neograničen broj ekipa, a minimum je 4 ekipe. Jednu ekipu čini minimum 5 članova od kojih mora učestvovati minimalno 3 muškarca i 2 devojke. Sve ekipe učestvuju u nekoliko disciplina, u zavisnosti od broja ekipa.

Besplatno učešće za sve ekipe i svoje građane obezbedio je Sportski savez Subotice uz pomoć Resora za sport i omladinu Grada.

Prijave ekipa za takmičenje je na bazenu ili na broj telefona: 065/526-81-20.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Pretežno sunčano

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 22 do 34 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.