blank

Za dve nedelje u Srbiji oduzeta 24 automobila

Od početka primene ove kaznene mere, 22. feburara ove godine, oduzeto je čak 24 vozila od učinioca težih saobraćajnih prekršaja, rekao je za Novu.rs načelnik Uprave saobraćajne policije, pukovnik policija Slaviša Lakićević.

blank
Foto: Pixabay

„Od početka primene mere oduzimanja vozila, 22. februara ove godine, oduzeta su 24 vozila od učinioca težih prekršaja. U najvećem broju većini slučajeva osnov za oduzimanje vozila bili su prekršaji upravljanja vozilom bez vozačke dozvole koja je oduzeta zbog nesavesne vožnje (kaznenih poena), kao i vožnja u vreme trajanja zaštitne mere zabrane upravljanja motornim vozilom“, rekao je za Novu načelnik Uprave saobraćajne policije, pukovnik policija Slaviša Lakićević.

Kako je on istakao, najviše vozila oduzeto je na teritoriji Policijske uprave za grad Beograd čak šest, na teritoriji Policijske uprave u Šapcu oduzeta su četiri vozila, dok su po dva vozila oduzeta na teritoriji Policijskih uprava u Vranju, Zrenjaninu, Novom Pazaru i Pančevu, a po jedno vozilo oduzeto na teritoriji Policijskih uprava u Valjevu, Jagodini, Kraljevu, Leskovcu, Nišu i Sremskoj Mitrovici.

On je takođe skrenuo pažnju javnosti da je čak 8 učinioca prekršaja bilo mlađe od 25 godina, uključujući jedno maloletno lice.

Izvor: N1, Nova.rs

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.