blank

Zaključivanje biračkog spiska 18. marta

blank

Gradska uprava saopštila je da građani sa prebivalištem na teritoriji Grada Subotice mogu da izvrše uvid u deo Jedinstvenog biračkog spiska za teritoriju Grada Subotice, te da traže upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku podataka na način i po postupku utvrđenom zakonom. Građani Subotice i okolnih mesta moći će to da učine uz prikaz važeće lične karte ili putne isprave, prema rasporedu.

Subotičani, meštani Kelebije, Male Bosne i Bikova imaće priliku da izvrše uvid u birački spisak radnim danima od 7 do 16 časova, kao i subotom od 9 do 12, u prostorijama Sekretarijata za opštu upravu i zajedničke poslove, na drugom spratu Gradske kuće, u sobi 215.

U prostorijama Mesne kancelarije Palić će meštani istoimenog naselja, kao i Šupljaka, Hajdukova i Bačkih Vinograda, imati priliku za uvid u birački spisak radnim danima od 7 do 15 časova.

Meštani Bajmoka i Mišićeva će imati priliku da izvrše uvid u birački spisak utorkom, sredom i petkom od 7 do 15 časova u prostorijama Mesne kancelarije Bajmok.

Ponedeljkom, sredom i petkom će od 7 do 15 časova, u prostorijama Mesne kancelarije Čantavir, to biti omogućeno meštanima Čantavira, Višnjevca i Bačkog Dušanova.

Meštani Gornjeg Tavankuta, Donjeg Tavankuta i Ljutova će za uvid u birački spisak imati priliku ponedeljkom i četvrtkom od 7 do 15 časova, u prostorijama Mesne kancelarije Tavankut.

Za naseljena mesta Stari Žednik, Novi Žednik i Đurđin će uvid u birački spisak biti dostupan utorkom i četvrtkom od 7 do 15 časova u prostorijama Mesne kancelarije Stari Žednik.

Uvid u birački spisak može se izvršiti i elektronskim putem na zvaničnoj internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave Republike Srbije, unošenjem podataka o Jedinstvenom matičnom broju građana i registarskom broju lične karte.

Podsećamo, predsednik Republike Srbije raspisao je izbore za narodne poslanike u Narodnu skupštinu, koji će se održati 3. aprila od 7 do 20 časova.

Jedinstveni birački spisak se zaključuje 18. marta u ponoć.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.