blank

ŽENSKI FUDBAL “Golubice” pobedile u Kanjiži

blank

U desetom kolu Super lige “golubice” su juče u gostima deklasirale kanjiški TSC sa 0:7.

U 12. Minutu, Spartak je u dva navrata ozbiljno zapretio golu Tanje Đapić. Prvo je priliku imala Živana Stupar, ali je njen šut delimično izblokiran, pa je lopta skrenula u korner. Nakon kornera, najviša u skoku bila je Violeta Slović, ali je lopta preletela iznad prečke. Tim TSC-a prvu priliku imao je u 16. minutu, ali je Ivana Trbojević nije iskoristila.

Svega dva minuta kasnije Spartak je poveo golom Violete Slović. Ubačenu loptu Natalije Obradović sa desne strane, Slovićeva iz neposredne blizine nogom preusmerava u mrežu.

blank

Najozbiljniju priliku, TSC je imao u 24. minutu. Mina Kecman je utrčala u prostor iza leđa Spartakove odbrane, ali je Milica Kostić dobro procenila situaciju, istrčala dvadeset metara od svog gola i za delić sekunda stigla do lopte pre Kecmanove.

U 35. minutu, Živana Stupar asistira, a Tijana Matić udarcem glavom povisuje rezultat na 0:2. U 56. minutu, TSC ponovo stvara priliku da ugrozi gol Spartaka, ali je Milica Kostić pravovremenom i brzom intervencijom otklonila opasnost.

Na 0:3 rezultat je povisila Sara Pavlović, nakon asistencije Krstine Tanasković u 71. minutu, a samo tri minuta kasnije Tijana Filipović postiže četvrti gol, na asistenciju Tijane Matić.

Vredno je izdvojiti silovit šut Marijane Jankov u 78. minuti, sa oko trideset metara, iz slobodnog udarca, ali je lopta preletela desetak santimetara iznad okvira gola.

blank

Od 80. minuta, i pored velike borbenosti i mnogo trčanja koncentracija i efikasnost igre domaćeg tima su opali, što je rezultiralo sa još tri brza pogotka za konačnih 0:7.

Prvo je Krstina Tanasković, nakon solo prodora po levoj strani u 87. minutu, postigla pogodak, a samo minut kasnije gol postiže I Tijana Matić, na asistenciju Anastasije Ćirić.

Tačku na meč u 90. minutu stavila je Tijana Filipović, nakon spektakularnog driblinga u prenatrpanom šesnaestercu TSC-a.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.