blank

Zlatna medalja za zasluge Ženskom fudbalskom klubu “Spartak”

blank

Predsednik Aleksandar Vučić juče je, povodom Dana državnosti, odlikovao ŽFK Spartak Zlatnom medaljom za zasluge i postignute rezultate, za afirmaciju ženskog sporta i pola veka postojanja, saopštio je ovaj klub.

Priznanje je u ime kluba preuzeo generalni sekretar Kluba, Bojan Arsić.

Vučić je povodom Dana državnosti dodelio 170 odlikovanja. Među dobitnicima ordena i medalja su Bora Đorđević, Emir Kusturica, novinarka Jelena Zorić, Goran Bregović, Jadranka Jovanović i Momčilo Bajagić.

Posthumno su odlikovani nekadašnji načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić kao i 15 medicinskih radnika koji su preminuli od posledica infekcije virusom korona.

Zlatnom medaljom za zasluge odlikovano je i devetoro kineskih lekara koji su pomagali srpskim kolegama na početku epidemije a priznanje je pripalo i Pekinškom institutu za genetska istraživanja zahvaljujući čijoj donaciji je u Beogradu otvorena laboratorija „Vatreno oko“ za testiranje na prisustvo korona virusa.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.