blank

6. Veteranski rukometni turnir “Trofej Subotica” (PROGRAM)

Šesti po redu Međunarodni veteranski rukometni turnir biće održan od četvrtka, 9. novembra, do nedelje, 12. novembra u fiskulturnoj sali MEŠC. Ulaz je besplatan, a svečano otvaranje zakazano je za petak, 10. novembra, sa početkom u 17 časova.

blank
Foto: Subotičke.rs

Potpredsednik udruženja, Kristijan Kiralj, istakao je da je učešće na ovogodišnjem turniru prijavilo 35 ekipa, od toga 21. ekipa u muškoj i 15 ekipa u ženskoj konkurenciji. Ekipe dolaze iz Tuzle, Sarajeva, Rijeke, Pule, Osijeka, Beograda…

“2017. godine naša ekipa je učestvovala na sličnom turniru u Tuzli i nakon tog učešća mi smo se odlučili da organizujemo ovaj turnir u našem gradu pod nazivom “Trofej Subotica”. Motiv je bio da ljude koji se više ne bave aktivno ovim sportom – aktiviramo i na taj način im ne dozvolimo da odu u penziju koja je pasivna, već da budu aktivni sportski penzioneri”, poručio je iz organizacije Boris Živkov.

Nenad Kanurić pozvao je ljubitelje rukometa da budu deo ovog spektakla, jer su učešće na turniru uzeli i nekadašnji veliki igrači.

PROGRAM ZA PETAK:

blank
Foto: VRK Stara Škola Subotica

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

PFL: Odigrano 25. kolo

Proteklog vikenda na terenima Područne fudbalske lige Subotice odigrani su mečevi 25. kola. Tavankut je u slavio na svom terenu protiv Vinogradara, dok je Udarnik

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.