blank

Atletičari Spartaka učestvovali na Otvorenom prvenstvu Beogradu

Na otvorenom prvenstvu Beograda za atletičare do 20 godina, u Beogradskoj atletskoj dvorani uspešno je nastupilo pet atletičara Spartaka.

blank
Foto: Piksabej

Maksim Puškar je pobedio u trci na 1.500 m u vremenu 4:06,49. Darijo Bašić Palković je u trci na 800 m van konkurencije, u kategoriji seniora, istrčao najbolji rezultat ove sezone u Srbiji od 1:54,10, te se zajedno sa Puškarom kvalifikovao za mesto u reprezentaciji Srbije.

Minja Kopunović je ostvarila odličnih 26,32 s na 200 m zauzevši 6. mesto od 41 učesnice i pokazala da spremno dočekuje državno prvenstvo u dvorani za starije juniore i juniorke koje će se održati ovog vikenda.

Najmlađe učesnice AKŽ “Spartak” na ovom takmičenju bile su Elena Puškar i Dajana Bašić Palković koje su ostvarile sjajne rezultate u svojoj ikada istrčanoj trci na 400 m. Elena Puškar je 400 m istrčala za 1:04,93 i zauzela 14. mesto, dok je Dajana Bašić Palković zauzela 16. mesto sa 1:06,11 od 29 učesnica.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Cene goriva u regionu

Šest vezanih neradnih dana tokom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika idealna su prilika za kraće putovanje, a mnogi građani Srbije kao vid prevoza za odlazak

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.