blank

Bačka bolja od Sloge u komšijskom derbiju

Fudbaleri Bačke i Sloge iz Čonoplje sastali su se juče kraj Somborske kapije u okviru 23. kola Vojvođanske lige grupa Sever. Subotičani su slavili rezultatom 2:1 (2:0) i tako zabeležili 11. pobedu u tekućem prvenstvu.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Anđić 15. i Živina 17. minut za Bačku , Vukas 87. minut za Slogu.

Bačka 1901: Nenadović, Živina, Malenčić, Milošević, Mezei, Šijačić, Delić (25. Žikić), Pelhe, Temunović, Anđić, Vrana.

Sloga: Dejanović, Krmar, Kemenj (46. Purić), Knežević (22. Kartalija), Eror, Ninković (37. Vukas), Sapožničenko, Lakić, Mihajlović, Rajčanji, Šević.

Bačka je pred ovaj susret imala kadrovskih problema, pa je nekoliko standarnih igrača izostalo zbog povreda i suspenzija, ali su Subotičani odigrali dobar meč i savladali odličnu ekipu Sloge iz Čonoplje.

Bačka je povela u 15. minutu kada je iskusni Anđić pogodio na asistenciju Malenčića. Nedugo zatim Živina je udvosrtučio Vođstvo i na odmor se otišlo rezultatom 2:0.

Bačka se u drugom poluvremenu orijentisala pre svega na odbranu, ali su gosti u 75. minutu došli do kaznenog udarca koji nije iskoristio Rajčanji. Gosti su ipak došli do gola u 87. minutu kada je stameni napadač Vukas pogodio nebranjeni deo gola Nenadovića.

Bačka se nakon nepotpunog 23. kola Vojvođanske lige Sever nalazi na 5. mestu sa 36 osvojena boda. U narednom kolu Subotičani gostuju ekipi Vojvodine u Bačkom Gradištu.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Večeras bitka za finale

Košarkaše Spartak Office Shoes-a večeras od 19 časova u Hali sportova očekuje revanš meč polufinala plej-ofa protiv ekipe MZT Skopje Aerodrom. Subotičani su slavili u

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.