blank

Full Feel u finišu slomio otpor Foruma (FOTO+VIDEO)

YouTube video

Futsaleri Full Feel-a ugostili su u sali Mešca ekipu Forum iz Vršca u okviru 17. kola Futsal lige Vojvodine. Nakon vođstva u prvom poluvremenu, a zatim drame u finišu, Subotičani su ipak slavili rezultatom 4:3 (2:1).

Strelci: Francišković 11., 32., Džever 8., Spremo 38. minut za Full Feel, Božin 18., Vrtunić 34., Nikolajević 37. minut za Forum.

Full Feel: Mitrović, Sedić, Francišković, Gavrić, Ivanović. Igrali su još: Vukanović, Došlov, Bondžić, Mamužić, Rapaić, Spremo, Džever.

Forum: Čizmaš, Vrtunić, Božin, Lukić, Munćan. Igrali su još: Žula, Nikolajević, Dragić.

blank
Foto: Subotičke.rs

Veoma zanimljiv meč viđen je juče u sali MEŠC-a gde su snage odmerile dve ekipe sa dna tabele Futsal lige Vojvodine. Full Feel je do pobede došao u poslednjim trenucima meča kada je pogodak postigao Spremo.

Subotičani su do vođstva došli preko Dževera u 8. minutu, da bi nedugo zatim Francišković povisio na 2:0. Domaćini su kontrolisali igru, ali su gosti uspeli da smanje pred kraj poluvremena pogotkom Božina, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 2:1.

U drugo poluvreme Full Feel je ušao prepustivši loptu gostima i traženjem prilika iz kontra napada. Imali su Subotičani nekoliko šansi da reše meč, ali u 37. minutu Nikolajević beži odbrani i poravnava rezultat. Kada se činilo da će doći do podele bodova na scenu je stupio Spremo koji je odlično odigrao dupli pas, izašao sam pred Čizmaša i pogodio pod prečku za radost.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Lider dočekuje Žednik

Fudbaleri Lokomotive u nedelju 28. aprila dočekuju ekipu Žednika. Meč 18. kola Gradske lige igra se na pomoćnom terenu Gradskog stadiona od 17 časova. Pročitaj

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.