blank

Biciklisti Spartaka aktivni u proteklom periodu

Biciklisti Spartaka su u proteklom periodu učestvovali na nekoliko trka u zemlji i inostranstvu. Nastupali su na trkama u Mađarskoj i Slovačkoj, a zatim u Novom Sadu i Somboru.

blank
Foto: BK Spartak

U mestu Dudiće održan je kup Slovačke.

Nikolina Perčić je bila sedma u kriterijumskoj trci na stazi dugoj 13,5 km i dvanaesta u drumskoj trci na 47 kilometara. Vuk Trišič je bio dvadeset peti na stazi dugoj 22,5 km dok je u drumskoj trci zauzeo 27. mesto na stazi ukupne dužine 65 kilometara. Na trkama je takođe nastupio i Ivan Perčić koji je zauzeo 38. (22,5 km) i 45. mesto (65 km).

U mestu Seksard na kupu Mađarske najbolji rezultat je ostvarila Nikolina Perčić koja je zauzela četvrto mesto na stazi dužine 25 kilometara. Nastupili su takođe i Nikola Vujković i Lamić, Vuk Trišić je bio šesti a Ivan je zauzeo sedmo mesto na stazi dugoj 75 km.

U Novom Sadu je održan Kup Srbije kao i Prvenstvo Vojvodine u kriterijumskoj vožnji. Nikola Vujković Lamić je osvojio četvrto mesto na Kupu Srbije i drugo na Prvenstvu Vojvodine, Mikloš Kereši dva druga mesta a Mihajlo Bolić četrnaesto i šesto mesto.

Nikolina Perčić je bila treća i prva na drumskoj trci koja je održana u Somboru u okviru kupa i prvenstva Srbije. Takođe na ovom takmičenju učestvovali su i Uroš Bašić Palković koji je zauzeo 22. i 8. mesto, Ivan Perčić 3. i 2., Vuk Trišić 7. i 4., Nikola Vujković Lamić 8. i 5., Mihajlo Bolić 4. i 1., Mikloš Kereši 4. i 3. mesto.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 12 do 28 stepeni Celzijusa. Pogoršanje biometeorološke situacije izazvaće pojačanje tegoba

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.