blank

Ćerka tvrdi da su joj iz bolnice tek u 14 časova saopštili da joj je otac nestao

blank

Ivanka Nikolić, ćerka osamdesetogodišnjeg Mihalja Harangozoa, koji je nestao iz subotičke bolnice, za naš sajt kaže da je nestanak njenog oca utvrđen u sredu u pet sati ujutro, ali da joj tu vest niko nije javio sve do 14 časova, kada je ona sama pozvala bolnicu.

– Oko 14 časova tog dana pozvala sam bolnicu da bih saznala kako mi je otac. Dali su mi na vezu glavnu sestru koja me je sa čuđenjem pitala zar ne znam da je moj otac nestao toga dana u pet sati ujutro. U prvi mah, pomislila sam da je moj otac preminuo. Na žalost, meni niko iz bolnice nije javio da mi je otac nestao. Učinili su to tek kada sam ih sama pozvala. Do danas sa njima nemam skoro nikakvu komunikaciju. Jutros su mi obećali da će se direktor javiti. Evo, prošlo je podne, a on još uvek nije zvao. Ne znam šta da radim – kaže za Subotičke.rs Ivanka Nikolić, ćerka nestalog Mihalja Harangozoa.

Naša redakcija je u više navrata tokom današnjeg dana pokušala da dođe do zvanične izjave u bolnici ovim povodom, ali ni posle desetak telefonskih poziva niko nam nije odgovorio.

Podsetimo, Harangozo je prvi put je nestao iz svog doma u nedelju. Ubrzo je pronađen nadomak šume na Makovoj sedmici. Kad su ga pronašli, Hitna pomoć je brzo reagovala. Odvezli su ga u bolnicu. Tada je ustanovljeno da je pozitivan na kovid 19.

U sredu ujutro nestao je iz dela subotičke bolnice „Kovid 2“. Ćerka strahuje za njega, jer pored toga što je zaražen kovidom 19 Harangozo mora da uzima terapiju tri puta dnevno.

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Comments are closed.

blank
blank

Povezane vesti

blank

Moguća kiša

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 15 do 25 stepeni Celzijusa. Nepovolјne biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.