blank

Đurđin se plasirao u Vojvođansku ligu!

Fudbaleri Đurđina savladali su Rusin u Ruskom Krsturu u drugom meču baraža za popunu Vojvođanske lige Sever. Pred oko 1000 gledalaca izabranici Davora Skenderovića su pobedom od 2:1 (0:0) obezbedili plasman u viši rang.

blank
Foto: Subotičke.rs

Strelci: Panić 73. i Balać 78. minut za Đurđin, Kulić 90. minut za Rusin.

Rusin: Kronić, Toma (Budinski), Holik, Kočiš, Pavlović, Vujović, Černok (Civrić), Kulić, Marković (Civrić, Toma), Sajanković, Branković.

Đurđin: Sarić, Horvatski, Bilbija, Šomođi, Polovina, Vuković (Balać), Panić (Bilbija I.), Mihailović (Kujundžić), Stantić (Oračić), Vidaković (Savanović), Sarić A. (Mihailović).

Pred mnogobrojnom publikom u Ruskom Krsturu odigran je drugi meč baraža za Vojvođansku ligu Sever. I u drugom meču slavio je Đurđin, pa je sa ukupnim rezultatom 4:2 ispisao istoriju kluba.

U prvom poluvremenu viđena je velika borba za svaku ekipu. Ekipe su bile motivisane da dođu do cilja, ali se na odmor otišlo bez golova.

blank
Foto: Subotičke.rs

U nastavku meča Rusin je krenu na sve ili ništa, ali nije pronalazio način protiv odlične odbrane gostiju. Đurđin je poveo u 73. minutu kada je Panić ponovo lobovao golmana kao u prvom susretu kada je takođe bio precizan. Nekoliko minuta potom sevnula je nova kontra gostiju koju je realizovao Balać za veliku radost igrača i navijača Đurđina koji su došli u velikom broju da bodre svoje miljenike. Rusin je u poslednjem delu pokušao da nešto uradi, ali je samo u sudijskoj nadoknadi efektnim golom Kulića ublažio poraz.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka usledilo je veliko slavlje Đurđina koji se plasirao u Vojvođansku ligu Sever i tako ispisao istoriju sa igračima i stručnim štabom koji su pravi primer kako se brane boje voljenog kluba.  

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

Promenljivo oblačno

Prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda, današnja temperatura u Subotici kretaće se u rasponu od 11 do 22 stepena Celzijusa. Kardiovaskularnim bolesnicima i osobama sa respiratornim

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.