blank

Droga u rancu

Tokom proteklog vikenda, carinici su na prelazima Horgoš i Gradina otkrili i sprečili nekoliko pokušaja krijumčarenja manjih količina droge, vešto skrivenih na neobičnim mestima.

blank
Foto: Uprava Carina RS

Na ulazu graničnog prelaza Horgoš 24. februara osujećen je pokušaj krijumčarenja 40,5 grama kokaina zapakovanog u dve vrećice i skrivenog u rancu koji je bio prijavljen kao pošiljka.

Naime, pregledom prtljaga autobusa albanskih registarskih oznaka koji se sa 33 putnika iz Brisela uputio ka Tirani, vozači su na pregled dostavili i spisak pošiljaka preuzetih na prevoz, među kojima se nalazio i jedan sumnjivi ranac.

Detaljnom kontrolom utvrđeno je da se u rancu među garderobom nalazi zavežljaj sa dva grumena kokaina uvijena u plastičnu foliju. Želeći da neutrališu miris droge, krijumčari su zamotuljke kokaina uvaljali u rasutu kafu i nekoliko čenova belog luka, što im nije donelo željeni rezultat.

Uprava Carina

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

blank

TSC gostuje lideru

Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole danas, 2. maja od 19 časova, gostuje u Beogradu Crvenoj Zvezdi u utakmici 3. kola plej-ofa Mozzartbet Superlige. Šef

Detaljnije »

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.