blank

Najpopularnije destinacije za predstojeće praznike

Ovaj mini odmor od šest dana valja iskoristiti za odmor od svih aktivnosti koje su uobičajene. Najbolje za to je otputovati pa svi koji su uspeli da „ukradu“ po neki dan, pronađu destinaciju, ali i nađu nešto novca, imaju sreću da na putovanjima stvaraju najlepše uspomene.

blank
Foto: Subotičke.rs

Najomiljenije destinacije, kad je Srbija u pitanju su Zlatibor, Kopaonik i Tara, banje – Soko, Vrnjačka, najtraženiji je autobuski prevoz, a onaj avionski je rasprodat.

Zahvaljujući dobrom, avionskom povezanošču, evropski gradovi su nam dostupniji ove godine. Najviše aranžmana je prodato za Amsterdam, Prag, Berlin, Atina.

Što se tiče Subotičana, situacija nije mnogo drugačija. Po rečima zaposlenih u Intertravelu – Istanbul je uvek popularna destinacija, dok su, kad je autobuski prevoz u pitanju, najtraženiji Solun ili Venecija. Jedna od omiljenih destinacija su Napulj i Amalfi obala – naglašavaju iz Intertravela.

Za prvo sunčanje i kupanje ove godine, Egipat i Tunis su idealni u ovo vreme, kao i Atina. Temperature ovog ranog proleća su dovoljno visoke, da se uživa u morskim destinacijama.

Za koju god destinaciju ste se odlučili, pa čak i onu najjeftiniju – ostanak kod kuće, želimo vam srećne predstojeće praznike. Srećan Praznik rada, uz odmor!

Imaš priču? Imaš vest? Budi i ti reporter!

Javi nam se!

Podelite vest sa prijateljima:

blank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

blank
blank

Povezane vesti

Portal Subotičke.rs koristi kolačiće u cilju optimizacije funkcionalnosti i sadržaja sajta.
Korišćenjem portala prihvatate upotrebu kolačića.